Jean Brunet

Co je to terina? Terina (francouzsky terrine) je pokrm podobný paštice. Typicky se vyrábí z jemně mletého nebo hrubě sekaného masa, ryb, zeleniny nebo jejich...

Co je to terina? Terina (francouzsky terrine) je pokrm podobný paštice. Typicky se vyrábí z jemně mletého nebo hrubě sekaného masa, ryb, zeleniny nebo jejich...

Kachní paštika s Armagnacem je luxusní a delikátní pochoutka francouzské kuchyně. Kombinuje bohatou, jemnou chuť kachních jater s aromatickou hloubkou Armagnacu – ušlechtilého...

Viande de poulet au curry (kuřecí maso s kari kořením) je oblíbený pokrm, který spojuje jemnou chuť kuřecího masa s aromatickou směsí kari. Toto jídlo je populární v různých...

Viande de poulet aux épices mexicaines (kuřecí maso s mexickým kořením) je výrazné a aromatické jídlo inspirované chutěmi Mexika. Kombinuje jemnost kuřecího masa s pikantními a...

Viande de poulet aux épices thaïlandaises (kuřecí maso s thajským kořením) je aromatické, lehce pikantní a exotické jídlo inspirované thajskou kuchyní. Vyznačuje se bohatou...
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem